Over The Better Different

Over The Better Different

Geen middelmatigheid meer in marketing en klantervaring! Wij zoeken naar klanten die een onderscheidend merk neer willen zetten wat waarde toevoegt aan het leven van hun klanten, maar tegelijkertijd het maximale wil halen uit elke marketingtool en altijd willen optimaliseren om nog effectiever te werken. Dat is waar The Better Different voor staat. Uniek zijn, maar met impact. De linker hersenhelft samen laten werken met de rechter hersenhelft. Geloven in de kracht van ‘the story’, maar tegelijkertijd vertrouwen op de data. Daarom zetten wij klantbeleving op de eerste plaats, de tool zelf mag immers nooit het doel zijn. Wij maken een einde aan middelmatigheid, wij zijn… The Better Different.

Neem contact op
Dennis van der Locht The Better Different

Over Dennis van der Locht SMP

Tijdens mijn carrière als Senior Marketing Professional heb ik te vaak meegemaakt dat interne zaken en focus op tools de boventoon voerden in plaats van het denken vanuit de klant, met als gevolg… middelmatigheid. Of dit nu was vanuit mijn rol als marketing directeur bij een online en inbound marketingbureau, als marketing manager in zowel B2B als B2C of tijdens mijn ‘we-gaan-de-wereld-veroveren’-tijd bij een start-up, Daarom ben ik The Better Different gestart om een bureau te bouwen dat als missie heeft om hier een einde aan te maken.

En hoe enthousiast ik ook word van marketingtools en dashboards, mijn drive komt het meeste voort uit mensen: De klant die het verdient om niet lastig gevallen te worden met slechte onrelevante marketing én de medewerkers van het marketingteam die door het vuur gaan om zoveel mogelijk klanten aan te trekken en blij te maken. Daarom ga ik elke dag op onderzoek uit, lees ik zoveel mogelijk marketingboeken en interview ik experts voor The Better Different Podcast. Inspireren en dit vertalen in concreet resultaat voor zoveel mogelijk bedrijven, dat is mijn missie. Nu nog als zelfstandig consultant, maar met de ambitie om te groeien!

LinkedInInstagram

Klanten willen een perfecte klantbeleving en bedrijven willen meetbaar resultaat. Ik geloof dat het tweede een gevolg is van het eerste!

Dennis van der Locht

We are...

Hoewel Dennis nog als enige op de ‘loonlijst’ staat bij The Better Different, is het nooit zo dat een goede klantbeleving ontstaat door één persoon. Daarom spreken wij op de website altijd in de Wij-vorm, omdat we samenwerken met marketeers, ondernemers en gespecialiseerde bureaus. Met iedereen waarmee we samenwerken en elke luisteraar van de podcast hopen we dat de boodschap over het uitbannen van middelmatigheid weer meer gevolg heeft gekregen. Dus sluit je aan bij The Better Different Movement en verspreid onze boodschap: WE KILL MEDIOCRITY

Luister de podcast
We Kill Mediocrity