Onze diensten

Klantactivatie die past bij jouw bedrijf

Elk bedrijf is uniek, zowel qua klanten als het team. Dat betekent dat geen enkele klantstrategie precies hetzelfde kan zijn en ook onze dienstverlening stemmen we daar volledig op af. Na een kennismakingsgesprek kunnen we al een eerste voorstel maken voor onze samenwerking. In de praktijk bestaat onze werkwijze vaak uit een voorbereidend traject met onder andere klantonderzoek, workshops met het team en de uitvoering van onze Mediocrity Scan. Daarna gaan we concreet aan de slag met de implementatie, wat bijvoorbeeld kan via een intensief interim traject of meer via een periodieke coaching sessie. We willen namelijk dat onze inbreng niet alleen zorgt voor inspiratie, maar vooral concreet wordt in meetbaar resultaat. Hieronder lichten we onze diensten verder toe.

Interim Marketing Customer Journey On The Job

Interim Marketing Management

Het gevoel dat jouw marketingteam specifieke (online) skills mist, jouw klant niet de juiste beleving heeft bij jouw merk of dat er meer rendement gehaald kan worden uit elke marketingeuro? Breidt dan jouw marketingteam uit door ons in te huren voor een of meerdere dagen per week. Wij geven richting aan jouw marketingteam, waarbij we meestal werken met een team van 1 tot 9 marketeers. Vaak ligt er een concrete uitdaging, maar het kan ook zijn dat je simpelweg meer uit jouw team wilt halen.  Door onze brede kennis en jarenlange ervaring in verschillende branches halen we het meeste uit elke marketingeuro! Dankzij de combinatie van eigen ontwikkelde modellen en bewezen strategieën geven wij nieuwe energie aan jouw marketingteam.

Prijs voor 1 of 2 dagen per week: € 680,- per dag excl. btw
Prijs voor 3 of 4 dagen per week: € 640,- per dag excl. btw
Prijs per los uur: € 95,- excl. btw – Informeer voor prijzen op maat

Over onsNeem contact op

MarketingTeamCoaching

Ondernemers en CEO’s hebben vaak het gevoel dat er meer meetbaar resultaat behaald zou kunnen worden door de marketingafdeling, terwijl de marketeers juist denken meer impact te kunnen hebben als zij meer steun zouden krijgen voor hun plannen. Door middel van MarketingTeamCoaching focussen we niet alleen op het behalen van meer rendement en klantgerichtheid op de marketingafdeling, maar op de positie van marketing als kracht binnen het hele bedrijf. Zo is de samenwerking met sales enorm belangrijk voor het uiteindelijke resultaat, maar is er niet altijd een ideale afstemming tussen deze afdelingen. Tot slot wil ook de financiële afdeling vaak meer grip zien op het resultaat uit bepaalde marketinginvesteringen, met de vraag: Wat levert marketing ons nou precies op? Andersom hebben marketeers steeds vaker andere afdelingen nodig om de klantervaring te verbeteren of bijvoorbeeld de juiste content te verzamelen voor hun inbound marketing strategie. Zo resulteert MarketingTeamCoaching niet alleen in een effectievere marketingstrategie, maar wordt deze daarnaast breder gedragen binnen het bedrijf.  Uitermate geschikt voor snel groeiende MKB-bedrijven met een marketingafdeling tussen de 1 en 9 personen.

Prijs voor 2 dagdelen per maand: € 925,- excl. btw
Prijs voor 1 dagdeel per maand: € 485,- excl. btw
Informeer voor prijzen op maat

Sparring- en inspiratiesessies voor marketeers, marketingteams en ondernemers

Op de hoogte blijven van de laatste marketingtrends en strategieën voor jouw bedrijf én willen weten hoe jouw bedrijf daar van profiteert? Dan komen wij graag een of meerdere dagdelen per maand jou en/of jouw marketingteam voorzien van een nieuwe dosis inspiratie. Samen stippelen we een traject uit dat jouw marketingstrategie op een hoger plan brengt. Voor marketeers treden we op als sparringpartner, waar jij jouw ideeën kan toetsen en in gesprek tot nieuwe inzichten komt. Wij zijn aanwezig bij de grote congressen, hebben de nieuwste marketingboeken gelezen en halen unieke kennis op bij aansprekende marketeers tijdens onze podcast interviews. Dit vertalen we naar jouw business om ervoor te zorgen dat jij jouw klant kunt bereiken, activeren en binden!

Prijs voor 2 dagdelen per maand: € 925,- excl. btw
Prijs voor 1 dagdeel per maand: € 485,- excl. btw
Informeer voor prijzen op maat

Beluister de podcastNeem contact op

"Het beste resultaat is niet alleen de directe output, maar de kwalitatieve groei van het marketing team en de strategische marketing voor de toekomst. "

Michel Uyen - Directeur Previcus Vastgoed

Specialisatie: Digitale Transformatie, Omnichannel & Inbound Marketing

De manier waarop klanten in contact komen met bedrijven is door de komst van het internet compleet veranderd. Dit heeft een groot effect op de manier waarop bedrijven klanten bereiken, activeren en bedienen. Dit stelt bedrijven voor uitdagingen als: Waar kan ik mijn klanten nog bereiken? Hoe zorg ik ervoor dat ik aandacht krijg als mijn klanten op zoek zijn naar mijn product? Hoe moet ik omgaan met online klantcontact, bijvoorbeeld social media? Welke impact heeft ‘online’ op mijn business model?

Bedrijven zijn daarom massaal bezig met mooie woorden als digitale transformatie en omnichannel. Concreet betekent dit dat bedrijven weer een relatie op willen bouwen met hun klant, maar dat door alle online kanalen de klant juist ongrijpbaarder is geworden. In onze dienstverlening zorgen wij ervoor dat de klant weer zichtbaar wordt en dat de online kansen zichtbaar worden. Voor marketeers betekent dit dat we de customer journey map in kaart gaan brengen en gaan werken met een Inbound Marketing strategie, gecombineerd met marketing automation software zoals HubSpot, Eloqua, Act-On, Marketo of vergelijkbare systemen.

Onze digitale specialisatie zit inbegrepen in al onze diensten…

Workshops

Om met klantactivatie aan de slag te gaan is er eerst vaak inzicht nodig, zodat we de juiste doelstellingen kunnen stellen en met de strategie aan de slag kunnen. Daarvoor hebben we drie workshops opgezet:

Workshop Customer Journey (Klantreis)
Hoe ziet het aankoopproces van jouw klant eruit? Kom te weten op welke momenten je invloed uit kan oefenen via welke marketingtool. Onmisbare inzichten voor elk bedrijf dat wil groeien en meer uit hun klanten wil halen.

Workshop Merkbelofte en Kernwaarden
We geven antwoord op de vragen: Wat wil je dat klanten over je zeggen en wat mogen klanten van je verwachten?

Workshop Buyer Persona’s
Tijdens deze workshop brengen we jouw klant tot leven! Hierdoor krijgt jouw team meer inzicht in de behoeften van je klant.

Elke workshop is op locatie, duurt drie uur en levert een concreet resultaat, zodat jij en je team direct aan de slag kunnen met het verbeteren van de klantbeleving van je merk. De kosten hiervoor zijn € 550,- per werkshop excl. btw. Informeer voor prijzen op maat.

Presentaties & Lezingen

Niks geeft meer energie dan een groep mensen in beweging krijgen! Daarom geeft Dennis graag lezingen over klantgedrag en marketing, met als doel ondernemers en marketeers te inspireren om een einde te maken aan de middelmatigheid in hun bedrijf. Een presentatie kan op maat gemaakt worden, waarbij er vooraf overleg plaats vindt over de specifieke onderwerpen die voor iedereen toepasbaar worden gemaakt. Zo is het altijd interessant voor zowel de ondernemer én de meer ervaren marketeer! Onderwerpen die behandeld kunnen worden zijn onder andere:
– Klantgedrag & Klantbeleving
– Marketingpsychologie
– Specifieke (online) marketingtools, zoals social media of customer journeys
–  Meer halen uit elke marketingeuro
Dennis heeft reeds gesproken voor bedrijven, verenigingen, business clubs en service clubs. Altijd met veel plezier en enthousiaste reacties!

Een standaard presentatie van 45 tot 60 minuten kost € 550,- excl. btw en reiskosten.  Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en meer informatie voor een op maat presentatie. Informeer voor prijzen op maat

Neem contact op